JOCURI CU PAZAL

Gaseste Diferentele
0 likes, 0 dislikes
Jocul este pe timp si o sa primesti 2 imagini putin diferite. In cele 2 imagini exista 5 diferente, gaseste cat mai repede diferente din acele 2 imagini pentru ca jocul este pe timp. Pentu a trece in stagiul urmator trebuie sa te incadrezi in timp si sa faci ca cele 2 imagini sa devina identice.
Casa Lui Jane
0 likes, 0 dislikes
Jana este proprietare unei case frumoase pe o plaja exotica. Ea a primit un telefon de la familia Smith si doresc sa isi petreaca vacanta de vara in apartamentul ei. Jane trebuie sa faca curat in casa si sa puna totul la locul potrivit.
Bubble Maja
0 likes, 0 dislikes
Cu toti cunoastem jocurile Bubble aceasta versiune este gratuita integral cu multe functii si va ofera o provocare pe masura.
Candy Crush
5 likes, 0 dislikes
Acum te joci mare cunoscut joc numit Candy Crush care face furori pe Facebook si face multe persoane dependente de acest joc. Acum il gasiti si in varianta flash online si puteti face combinatii de bomboane.

Jocuri Cu Pazal

. Indiferent daca este fata sau baiat joci online pazal, nu uita sa i chemi pe toti prietenii tai sa va jucati jocuri flash unde aveti 4 jocuri la dispozitie cu pazal. Toate jocurile va sunt oferite gratis de jocuri cu Jocuri gratis si le puteti accesa zilnic pe Internet prin pagina pazal fara nici un fel de grija. Daca va plac jocurile de le jucati va rugam sa dati un Like sau Dislike si in acest fel ajutati ceilalti jucatori sa identifice mai bine jocurile ce urmeaza sa le joace.