JOCURI CU MINICLIP

Ski Run 2
0 likes, 0 dislikes
Ai la dispozitie noua piste de ski doar pentru tine. Puteti folosi muse-ul sau sagetile stanga si dreapta pentru a pilota schiorul pe panta. Tineti apasat sageata in sus sau click pe mouse pentru a accelera.
Fuga Libera
1 likes, 1 dislikes
Fugi liber in orasul urban si treci peste obstacolele aparute in calea ta. Sari , prinde si escaladeaza zidurile in acest joc frumos.
Eroii Ghetii Hockey
0 likes, 0 dislikes
Puck-ul este pierdut pe gheata. Ajutati echipa sa castige din nou in cea mai tare competitie disponibila in acest joc rapid pe gheata.
Dupa Apus
1 likes, 0 dislikes
Supravietuieste impotriva turmei de Zombie dupa apus. Foloseste toate armele care le ai la dispozitie sa spuravietuiesti inca o zi.
Pro Kicker
0 likes, 0 dislikes
Presiunea este pusa pe tine in timp ce ai fost nominalizat pentru cel mai bun kicker. Ajuta fotbalul American castiga cupa facultatii si la profesionisti in timp de tintesti tinta si ramai in istorie.
Shooting Cybertrash Xl
0 likes, 0 dislikes
Dupa decenii de observare, extraterestrii si-au trimis robotii sa distruga pamantul si sa stranga toate resursele ramase. Ia arma si opreste robotii pentru a salva planeta de la distrugere.
Upipe Skateboard
2 likes, 0 dislikes
Executa trickuri ce iti taie rasuflarea pe skateboard-ul tau in timp ce mergi sus si jos la viteze foarte mari. Pentru a castiga trebuie sa incanti publicul executang trick-uri care sunt mai bune decat oponentii tai.
Pe Fuga Vegas
1 likes, 1 dislikes
Ai scapat cu greu de CIA cu avionul spre Las Vegas, iar acum politia a fost avertizata cu privire la sosirea ta, acum esti un fugar in Las Vegas. Ascundete de sistemele de urmarire GPS pentru a livra documentele in mainile potrivite.
Curs De Asalt
1 likes, 0 dislikes
Crezi că ai ceea ce este nevoie pentru a fi în armata? Toti incepatori trebuie sa treaca prin cursul de Asalt inainte de a putea invata cu baietii mari! Oh, da, ai doar o uniforma, asa ca pastreaz-o curata.
Urmariri Cu Politia
1 likes, 0 dislikes
Patruleaza prin oras si urmareste infractorii inainte ca timpul sa expire.

Jocuri Cu Miniclip

. Indiferent daca este fata sau baiat joci online miniclip, nu uita sa i chemi pe toti prietenii tai sa va jucati jocuri flash unde aveti 24 jocuri la dispozitie cu miniclip. Toate jocurile va sunt oferite gratis de jocuri cu Jocuri gratis si le puteti accesa zilnic pe Internet prin pagina miniclip fara nici un fel de grija. Daca va plac jocurile de le jucati va rugam sa dati un Like sau Dislike si in acest fel ajutati ceilalti jucatori sa identifice mai bine jocurile ce urmeaza sa le joace.