JOCURI CU MASINI

2
Atv Extrem
0 likes, 0 dislikes
Este un joc mai elaborat cu atv-uri in care trebuie sa sti sa faci salturi dificile si sa iti menti echilibrul pe atv. Incearca sa realizezi salturi cat mai mari si spectaculoase pentru un punctaj cat mai bun. Traseul este unu dificil si intampini mici obstacole.
Atv Race Rock
0 likes, 0 dislikes
Atv-urile sunt indragite si de cei care sunt rockeri si au inceput sa faca curse de atv. Incearca sa parcurgi aceasta cursa cat mai rapid si controleaza cat mai bine atv-ul tau. Este un traseu prin desert si se realizeaza putin mai dificil. Plimba-te cu atv-ul si fa salturi cat mai spectaculoase.
Iarna Pe Atv
0 likes, 0 dislikes
Trebuie sa parcurgi un traseu cu atv pe gheata. Pentru ca traseul este unu putin mai dificil trebuie sa ai mare grija ca pe gheata se aluneca si poti sa iti strici atv-ul. Incearca sa nu te dai de pareti de protectie si sa faci cursa cat mai repede
Pe Fuga Vegas
1 likes, 1 dislikes
Ai scapat cu greu de CIA cu avionul spre Las Vegas, iar acum politia a fost avertizata cu privire la sosirea ta, acum esti un fugar in Las Vegas. Ascundete de sistemele de urmarire GPS pentru a livra documentele in mainile potrivite.
Urmariri Cu Politia
1 likes, 0 dislikes
Patruleaza prin oras si urmareste infractorii inainte ca timpul sa expire.
Tanc 3d
0 likes, 1 dislikes
Batalia in transee a inceput cu tine la prima linie in vechiul blindat gata pentru a seta operatiunile de atac. Distruge buncare, vehicule, bombardamente aeriere si saboteaza radarele inamice in acest mediu ostil si devastator pentru a castiga acest razboi.
Turbo Racing 2
0 likes, 0 dislikes
Arde cauciucul prin trafic din sens opus cu o foarte mare viteza. Dca vrei sa castigi in stil, nu uita sa pornesti Turbo - Nitro pentru a depasii rivalii din cursa. Evita punctele de control sa nu fi elimitat.
Aur Pe Sine
1 likes, 0 dislikes
Te afli in minele adanci de aur. Colecteaza cat mai multe pepite de aur si evita barierele de pe sine.
Agent Freeride 2
0 likes, 1 dislikes
00 Agent Freeride revine. Trebuie sa fugiti cu documentele secrete pe un jet ski. Un joc 3D foarte frumos ca o sa va aprinda imaginatia. Evadeaza.
Cascadorii 360
1 likes, 1 dislikes
Sezatii tari si adrenalina cand conduci un astfel de camion monstru care poate sa faca cascadorii extrem de spectaculoase pe cele mai provocatoare piste de curse.

Jocuri Cu Masini

2 . Indiferent daca este fata sau baiat joci online masini 2 , nu uita sa i chemi pe toti prietenii tai sa va jucati jocuri flash unde aveti 24 jocuri la dispozitie cu masini 2 . Toate jocurile va sunt oferite gratis de jocuri cu Jocuri gratis si le puteti accesa zilnic pe Internet prin pagina masini 2 fara nici un fel de grija. Daca va plac jocurile de le jucati va rugam sa dati un Like sau Dislike si in acest fel ajutati ceilalti jucatori sa identifice mai bine jocurile ce urmeaza sa le joace.