JOCURI CU ATEVEURI

2
Atv Extrem
0 likes, 0 dislikes
Este un joc mai elaborat cu atv-uri in care trebuie sa sti sa faci salturi dificile si sa iti menti echilibrul pe atv. Incearca sa realizezi salturi cat mai mari si spectaculoase pentru un punctaj cat mai bun. Traseul este unu dificil si intampini mici obstacole.
Atv Race Rock
0 likes, 0 dislikes
Atv-urile sunt indragite si de cei care sunt rockeri si au inceput sa faca curse de atv. Incearca sa parcurgi aceasta cursa cat mai rapid si controleaza cat mai bine atv-ul tau. Este un traseu prin desert si se realizeaza putin mai dificil. Plimba-te cu atv-ul si fa salturi cat mai spectaculoase.
Iarna Pe Atv
0 likes, 0 dislikes
Trebuie sa parcurgi un traseu cu atv pe gheata. Pentru ca traseul este unu putin mai dificil trebuie sa ai mare grija ca pe gheata se aluneca si poti sa iti strici atv-ul. Incearca sa nu te dai de pareti de protectie si sa faci cursa cat mai repede

Jocuri Cu Ateveuri

2 . Indiferent daca este fata sau baiat joci online ateveuri 2 , nu uita sa i chemi pe toti prietenii tai sa va jucati jocuri flash unde aveti 13 jocuri la dispozitie cu ateveuri 2 . Toate jocurile va sunt oferite gratis de jocuri cu Jocuri gratis si le puteti accesa zilnic pe Internet prin pagina ateveuri 2 fara nici un fel de grija. Daca va plac jocurile de le jucati va rugam sa dati un Like sau Dislike si in acest fel ajutati ceilalti jucatori sa identifice mai bine jocurile ce urmeaza sa le joace.